Hoe tevreden zijn onze klanten!!

Team Gold & Team Iko – Trainers Johan de Wit & Martin ten Hove

Immipoint Immigration Services speelt een grote rol in de kleine schaatswereld.

Zo help ik twee mannen en een vrouw (Zhongyan Ning, Han Mei, en Hanahati Muhamaiti) van het team van Chinese langebaanschaatsers met de benodigde vergunningen om in Nederland te kunnen trainen. Wij beschikken hier immers over de beste trainingsfaciliteiten ter wereld met een ijsstadion als Thialf met krachtruimtes, zomerijs, goede ijskwaliteit en een groot aantal beschikbare ijsuren.

Deze drie topsporters bereiden zich voor op de Olympische Spelen van 2026 in Milaan. Onlangs waren zij in Nederland om hun verblijfsvergunning rond te maken. Binnenkort vliegen zij naar de ISU World Cup 5 Langebaan die aan het eind van deze maand wordt verreden in Salt Lake City. De topschaatsers laten het regelwerk graag over aan mij, dan kunnen zij zich volledig concentreren op het schaatsen.

Op de foto links van mij: Zhongyan Ning (24) en helemaal rechts: Han Mei (25), beiden van Team Gold (trainer: Johan de Wit).
Direct rechts van mij: Hanahati Muhamaiti (24) van Team Iko (trainer: Martin ten Hove).

AB Vakwerk Schaatsteam – Teun Breedijk – Teammanager

“De afgelopen periode heeft Clementine Baan ons AB Vakwerk Schaatsteam uitstekend ondersteund met de verblijfsvergunning voor Olympisch Kampioen Sueng Hoon Lee.
Mevrouw Baan is gedreven en deskundig om zaken op een correcte manier te regelen, wat ook naar tevredenheid is gelukt.”

Dotan Cohen Law Offices – Dotan Cohen – attorney

“I wanted to wish you again a Happy New Year. 2019 was hectic and very busy, “good busy”. This is thanks to you and your belief in us. I am not sure I had a chance to say how much I appreciate you trusting us and how much I appreciate your work. I have worked with many relocation companies, but I don’t remember one that is taking care of such a big project that we have together with such ease and professionality.
Thank you very much. I wish you and your family the best.”

Transport Industry Development Centre B.V. – Nikki van de Laar – HR Officer

“In verband met een uitbreiding van onze organisatie naar China, is er een medewerker voor langere periode (> 1 jaar)  in China gedetacheerd. Clementine heeft ons in dit gehele proces begeleid en veel werk uit handen genomen. Onze medewerker heeft een werk- en verblijfsvergunning gekregen in China. Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking met Clementine. Met iedere vraag kon ik bij haar terecht, waar ze ook altijd erg snel op wist te antwoorden. Clementine is pragmatisch, kordaat en erg betrokken in het proces. De volgende keer maak ik graag weer gebruik van haar diensten.”

Kushi Sports Netherlands BV – Johan Bennink

“De IND heeft de aanvraag voor de verblijfsvergunning van mijn zakenpartner goedgekeurd.  Ik wilde je bedanken voor de manier waarop je ons begeleid hebt. Je deed het met kennis van zaken en met grote betrokkenheid en inzet.”

KNSB – Wilf O’Reilly – Disciplinemanager Shorttrack

“Na 2,5 jaar met Adviesburo Baan te hebben gewerkt zijn wij (de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond) zeer tevreden met de geleverde diensten en resultaten die Clementine Baan namens dit bedrijf heeft geleverd. Wij hebben ervaren dat Clementine gedreven is en vooruit denkt om problemen te voorkomen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

Wij zouden zeker in de toekomst ook gebruik maken van haar diensten.”

Fluor BV – Maartje van Pelt – Human Resources

“Wij maken sinds een ruim jaar gebruik van de services van Adviesburo Baan voor ondersteuning bij de aanvraag van business visa en zijn tot dusver heel tevreden. Clementine is over het algemeen snel van reactie, kordaat in haar optreden en een echte regelaar. Wij vinden Adviesburo Baan vooral heel sterk in de ondersteuning van urgente last-minute aanvragen omdat deze een mate van flexibiliteit en slagkracht vragen die voor een reguliere provider vaak niet op te brengen is.”

Teijin Aramid Pune India Pvt. Ltd – Philip Altena Managing Director

Begeleiding keuring en legalisatie documenten voor het vervoeren van twee huiskatten voor vertrek naar India!

“Hi Clementine, geweldig! Heel erg bedankt voor je hulp en snelle reactie toen we ineens een week eerder moesten opleveren. Ik zou willen dat iedereen zo snel en proactief was. Mocht je ooit een referentie nodig hebben, laat maar weten!”

iSkate – Martin ten Hove – trainer/coach

“Onze ervaringen met Adviesburo Baan zijn zeer positief. Wij hadden een ingewikkelde visum aanvraag voor Chinese topsporters die in Nederland een werkvisum moesten krijgen. Daar kwam nogal wat bij kijken maar Adviesburo Baan heeft ons daar perfect mee geholpen. Ze hebben goede contacten bij de belangrijke instanties en wisten ons helder en open te vertellen wat er allemaal speelde.”